Målmandshandsker fra Uhlsport

Er man målmand, er det vigtigt at have nogle gode målmandshandsker, og blandt det tyske mærke Uhlsports sortiment af målmandshandsker kan man helt sikkert finde et godt par, der passer til ens forventninger og krav. I denne artikel kan du finde gode råd til, hvordan du finder den rigtige Uhlsport model til dig.

Find de rigtige målmandshandsker

Det er meget individuelt, hvilken type målmandshandske man er til, og det gælder om at prøve sig frem i jagten på et par nye målmandshandsker. Hvis man ikke ved så meget om målmandshandsker, og ikke har så meget erfaring med hvad man kan lide, og hvad der passer til en, kan det være en rigtig god ide at prøve en masse forskellige handsker for at finde frem til de perfekte målmandshandsker.

Det er rigtig vigtigt, at ens målmandshandsker er i den rigtige størrelse, da både for store og for små handsker kan genere under spil, og man derfor ikke kan få det optimale ud af handskerne.

Uhlsport har udviklet en lang række målmandshandsker, så der er noget til enhver smag. De kommer i mange forskellige farver, størrelser og priser.

Uhlsport har målmandshandsker, der er lavet af slidstærke materialer, målmandshandsker der er lavet i materialer, der giver en god åndbarhed, målmandshandsker der har den populære Absolutgrip Plus håndfalde, som giver et fantastik greb på bolden uanset vejret, målmandshandsker med Thumb Wrap der giver god plads og bevægelig til tommelfingrene, og der er mange, mange flere egenskaber at finde hos Uhlsports sortiment at målmandshandsker.

Når man har fundet ud af hvilken størrelse, man skal have målmandhandskerne i, og hvilket materiale og egenskaber man foretrækker, kan man lettere finde frem til hvilken Uhlsport model, man er til.

Et par handsker fra Uhlsports sortiment

For at hive et eksempel ud fra Uhlsports sortiment af målmandshandsker kan man nedenunder finde en kort skrivelse af de meget smarte og populære målmandshandsker Uhlsports Eliminator Absolutgrip:

Eliminator Absolutgrip målmandshandsker er lavet af 65 % latex, 18 % polyester, 4 % nylon, 3 % silicium og 10 % gummi. Eliminator Absolutgrip har Absolutgrip plus mellem håndleddet og fingrene, som hjælper målmanden med at have nogle fantastiske gribe egenskaber. Derudover sidder de perfekt på hånden ved hjælp af det nye Finger Surroundcut. Til sidst ejer Eliminator Absolutgrip også en yderst smart detalje. Nemlig en 3D-præget effektabsorberende schockzone.

Alt i alt er Eliminator Absolutgrip handskerne super smarte og nyttige og et godt bud på nogle fantastiske målmandshandsker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *