Hvordan får man bedst mad til sin julefrokost i København?

Du står og skal holde julefrokost i København, eller i det mindste er du den, der er blevet udpeget af festudvalget til at stå for maden. Der er tre vigtige aspekter af en julefrokost og alle tre er lige vigtige for at festen bliver en succes. Den første er underholdningen og/eller musikken, den anden er drikkevarerne og den tredje er den vi har fat i her: maden. Ingen god julefrokost uden god og lækker julefrokostmad. Faktisk kan det godt være svært at ramme rigtigt her, og det kræver at man kender kulturen på den enkelte arbejdsplads. Nogle steder er man f.eks. kun til den helt traditionelle julefrokostmenu med sild og svin, mens man andre steder måske er lidt mere sofistikeret og gerne vil prøve nye, og utraditonelle ting. Denne overvejelse er det vigtigt at have gjort sig inden man bestiller nogen form for julemad.

Skal vi selv lave maden, eller bestille den ude fra?

Dette er et af de spørgsmål man oftest stiller sig selv tidligt i planlægningsprocessen. Det kommer lidt an på virksomhedens størrelse og dermed antallet af gæster, man næsten uanset hvad vil vi altid anbefale at man bestiller julefrokostmaden udefra. Det kan enten være fra en lokal restaurant eller fra et carteringfirma. Hovedårsagen er at det er et stort job at stå med madlavning til så mange mennesker, og tager man den tjans på sig er der stor risiko for at man ender med at stå i køkkenet meget af aftenen og dermed ikke selv kan deltage i festen. Det er altså ærligt at lægge så mange kræfter i at arrangere en fest, som man ikke selv får mulighed for at opleve på tæt hold. Derudover er det de færreste der på en arbejdsplads har evner, overskud eller faciliteter til at lave så meget forskellig mad i så store mængder. Det er meget nemmere at lade professionelle tage sig af denne del af festen.

Et rigtig godt bud på den bedste måde at få mad til julefrokosten på, er at bestille en julebuffet i København hos Madkonceptet – hvis man altså holder til i hovedstaden. Her kan man enten vælge mellem allerede sammensatte buffeter – dels klassiske med de traditionelle julefrokostretter, og dels mere utraditionelle, men ikke mindre lækre menuer. Endelig kan man også selv sammen sætte sin buffet ud fra en liste med en masse forskellige muligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *