Asiatisk restaurant i Aarhus, Odense og Middelfart

Er du vild med asiatisk mad? Forståeligt! Det asiatiske køkken spænder nemlig over en lang række spændende retter. Heldigvis skal du ikke langvejs for at nyde et godt asiatisk måltid. I både Aarhus, Odense og Middelfart finder du lækre asiatiske restauranter, som byder på lækker mad til en overkommelig pris.

Hvad kan du forvente af en asiatisk restaurant?

asiatisk madDen traditionelle asiatiske restaurant i Aarhus, Odense eller Middelfart byder som regel på asiatisk buffet med tilhørende salat- og isbar. Buffeten har som oftest et enormt stort udvalg af asiatisk mad. Her kan man vælge mellem, oksekød, kylling, forårsruller, sushi, nudler, ris, dybstegte kinarejer og andet kød, rejechips, stegte grøntsager og nudler, diverse saucer såsom hvidsløgssauce, chili sauce, ingefær sauce, barbecue sauce, satay sauce, karry sauce, sur/sød sauce og meget andet.

Det asiatiske køkken er nemlig også et af de største køkkener og kan endda opdeles i flere kategorier. For eksempel bruges der i nogle dele af Asien meget stærke krydderier såsom chili. I andre dele af Asien bruges der til gengæld færre stærke krydderier. Asiatiske restauranter her i Vesten benytter sig som oftest af sidstnævnte. Dette er måske ikke så mærkeligt, da de vestlige smagsløg ikke er vant til de stærke ingredienser, men også af den årsag at størstedelen af immigranter fra Asien er fra sidstnævnte del. Du kan altså godt regne med et stort udvalg når du tager på asiatisk restaurant.

Det interessante ved det asiatiske køkken er også at der ikke kun er fokus på smagen. Også konsistensen er central. I det asiatiske køkken er det altså en kunst at få råvarerne sammensat og tilberedt således at det giver den mest behagelige og lækre konsistens. Det asiatiske køkken rummer desuden nogle af de ældste madtraditioner såsom sushi, som går mange år tilbage og som har udviklet sig på flere måder gennem årene.

Ikke dyrt at tage på asiatisk restaurant

Når du tager på asiatisk restaurant behøver du ikke nødvendigvis at have den helt store pengepung med. De asiatiske restauranter i Odense, Aarhus og Middelfart tilbyder nemlig en forholdsvis overkommelig pris. Som regel fungerer det således at man betaler en fast pris hvor man så kan spise alt hvad man kan. Også kaldet all you can eat (alt du kan spise). Samtidig tilbyder de fleste asiatiske restauranter halv pris for børn under en bestemt aldersgrænse. Det er altså derfor ikke noget problem at invitere hele familien ud.

Som nævnt finder man også salat- og isbar på de fleste asiatiske restauranter. Det er lige noget for børnene. Isbaren er selvbetjening og består af is i mange farver, forskellige sovser til os samt farverigt krymmel. Salatbaren byder som regel også på frugt som for eksempel melon. Salatbaren er desuden også et dejligt afbræk til den asiatiske mad.

Hvis du har interesse i at spare endnu mere, så er buffeten ofte endnu billigere i hverdagen. Ofte ser man at prisen er billigere i dagene mellem søndag og torsdag, hvor den så er en smule dyre fredag og lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *