5 ting du kan bruge vakuumpakkere til

Har du endnu ikke en vakuumpakker, så er det ikke sikkert, du kender til de mange forskellige ting, du kan bruge sådan en til. For en vakuumpakker kan ikke kun bruges til madvarer, der skal holde sig i længere tid. Der er også en masse andre små praktiske fifs, du kan benytte den til, og dem får du en håndfuld af lige her. Så hvis du har gået og leget med tanken om at købe sådan en, så kan det være, det er de her fem ting, som kan være med til at overtale dig.

1. Hold din mad frisk i længere tid

Først og fremmest kan du jo som sagt bruge vakuumpakkere til at holde mad frisk i flere dage. Hvis du fjerner alt ilten fra emballagen, så kommer der ikke lige så nemt bakterier på, og så holder din mad sig friskere i længere tid. Selvfølgelig forlænger det ikke holdbarheden med flere måneder, men alt fra en enkelt dag til et par dage er jo værd at tage med. Så hvis du gerne vil have din mad til at kunne holde sig i længere tid, så kan det være en god ide at investere i en vakuumpakker.

2. Få plads til flere ting i din taske

Og så kommer vi til et lille husråd, som du jo kan vælge at tage med dig. Det går ud på at få plads til mange flere ting i sin taske med hjælp fra en vakuumpakker. For pakker du dine ting i poser, kan du ved hjælp af vakuumpakkere suge luften ud af poserne, og så er der ikke en masse spildplads dernede. Dermed kan du pakke dine sager meget mere kompakt, hvilket giver plads til langt flere ting i tasken. Så skal du på tur i det blå, hvor du måske har brug for en del ting, kan det være en rigtig god ide at vakuumpakke de ting, der nu engang kan pakkes på den måde. Så sparer du i hvert fald mest muligt plads i din taske, og du kan på den måde få mere med.

3. Nemt at marinere dit kød

En vakuumpakker kan også bruges til at marinere kød med. Faktisk er det utroligt nemt at marinere sit kød på den måde. Du smider bare kødet ned i en pose sammen med den nøje udvalgte marinade, hvorefter du vakuumpakker posen. Det kræver ikke meget mere end en halv times tid på køl for marinaden at trænge godt ind og give kødet smag. Det er en nem og hurtig måde at marinere på, og det kan spare dig for en masse tid. Kødet kommer langt hurtigere til at smage af noget på denne måde, og det kan gøre din aftensmad langt mere lækker lige at få det marineret hurtigt.

4. Hold lugten væk ved at vakuumpakke stærkt lugtende mad

Det her punkt kombinerer både madvarer og et husråd. For har du mad, der lugter (eksempelvis stærk ost), kan det også vakuumpakkes, så resten af familien ikke dejser om på køkkengulvet, når de åbner køleskabet. Så hvis du gerne vil være sød ved din kære familie, når du har stærk ost liggende i køleskabet, så vakuumpakker du den lige. Så bliver den værste lugt taget, og det går nu kun udover den person, der tør våge sig ind i posen.

5. Få mere plads i din fryser

Sidst, men ikke mindst, er det ikke kun i din taske, du kan få mere plads ved at bruge vakuumpakkere. For hvis du pakker din mad på denne måde, kan der i sidste ende være langt mere mad i din fryser. Det hele bliver kompakt og lige til at stable i den ellers alt for lille fryser. Så hvis du i forvejen ikke har meget plads, kan det være en rigtig god ide at pakke sine frostvarer på denne måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *