Jeg søgte en tømrer snartest muligt, da jeg boede i Randers & Langå området

Jeg stod og havde brug for en tømrer Kjellerup rigtigt hurtigt, da jeg havde en bjælke i huset der ikke så godt ud. Det kan være svært at finde en tømrer i Randers & Langå, men jeg brugte nogle fif så jeg fandt en lidt hurtigere. Problemet for mig var jo at jeg ikke kendte nogen i området og derfor ikke kun spørger folk til råds om de havde snakket med en tømrer. Jeg kan selv ikke bruge en hammer, da jeg er utrolig dårlig til håndarbejde. Vi snakker altså om at jeg ikke engang kunne få en lerskål til at virke i skolen. Det er alligevel ret lavt.

tømrer i huset

Da jeg skulle finde en Kjellerup Tømrer, var det faktisk lige til.

Jeg startede altså så med at søge rundt omkring i Randers & Langå området efter tømrer. Det var lidt mere involveret end jeg troede det ville være. Det er svært at beskrive hvorfor, men det er en elektronisk mur af støj på Sjælland der hedder København. Det betyder at selv når du søger i Randers & Langå området så ender du tit med at finde tømrer i København og altså ikke Kjellerup tømrer. På den måde så bliver det lidt kedeligt at sidde og skimme igennem sådan noget. Derfor søgte jeg lidt rundt på nettet for at finde en mere elegant løsning. Det fandt jeg da også, men man skulle lige skrue hovedet ordentligt på at for at kunne forstå metoderne. Så meget at jeg ikke engang har tænkt mig at dele informationerne da det ville tage utroligt langt tid (og mange ord) at få det igennem. For at sige det kort handler det om at sammensætte dine ord ordentligt. Hvis du bare skriver “tømrer” og ikke “Kjellerup Tømrer” så får du også dårligere svar. I den sidste ende begyndte jeg at søge med “Kjellerup Tømrer Randers & Langå” for at stikke endnu dybere. Det hjalp også meget.

Med en Kjellerup Tømrer fra Randers og Langå var alt bedre.

Jeg var da også meget glad da Tømreren kom forbi og evalueret jobbet. Han gav en rigtig god pris som jeg kunne overskue og det tog derfor ikke mere end et par dage før jeg havde besluttet mig om at det skulle være ham der fiksede huset. Han kom så forbi ugen efter og satte i gang. Det var der også brug for da hele området omkring bjælken var faldefærdigt og havde brug for en ordentligt omgang arbejde. Efter et par uger hvor han kom forbi og arbejde på projektet er jeg glad for at melde at problemet er løst og at vi nu kan sove sikkert i vores hus, hvilket er rigtigt godt. Hvis du selv skal kigge efter en tømrer så behøver du ikke bekymre dig så meget. De er næsten alle til at stole på (Så længe de er certificeret selvfølgelige!) Du har det bare meget bedre når alt ser dejligt ud der hjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *