høj kvalitet som Hills foder

Herhjemme i Danmark, og i mange andre lande, særligt vestlige hører det næsten mere til reglen end undtagelsen, at man har et husdyr i sin familie. Det betyder for de fleste mennesker i Holdbæk og Odsherred og andre steder i landet også, at man nærmest har et ekstra familiemedlem, som man gerne vil behandle på den bedst mulige måde. Spørger man en kæledyrs ejer, uanset om det er en hund eller kat eller fugl eller hamster eller et af de mange andre dyr, som man kan holde som kæledyr, om de vil gøre det bedst mulige for deres kæledyr, så siger de fleste ja. En stor del af at behandle sit husdyr godt, består også i, at sørge for, at det for nok at spise og drikke. Mange af de dyr vi holder som kæledyr har jo fra naturens side godt selv kunnet stå for dette. Men i takt med, at vi har gjort dyrene tamme og vænnet dem til at leve hos os, så har vi altså også fjernet en del af deres evne til selv at opspore mad og drikke. Hvilket naturligvis ikke er et problem, så længe vi husker på, at det er vores ansvar at sørge for, at vores kæledyr ikke går og sulter og tørster.

Mad til dit kæledyr er ikke nødvendigvis bare mad, der findes forskellig kvalitet

hundefoderNår man går i sit lokale indkøbssted i Holbæk eller Odsherred, så ved de fleste godt, at man kan få forskellige slags foder. Noget handler om, hvilket dyr man køber foder til. Men en del af det handler også om, at der er forskellige prisklasser, og derigennem også forskellig kvalitet. Det er dog ikke altid, at prisen nødvendigvis afspejler, om der er tale om det bedste foder man kan tilbyde sit dyr. Nogle gange er det også med at kende navnet på det, som er det bedste. Hills er noget af det foder, som man kan stole på. Det er produceret, så du kan være sikker på, at det giver dit dyr det, som det har brug for. For vi ved jo godt, at vi som mennesker skal have både sund og blandet kost, for at vi kan fungere optimalt. Det er altså helt den samme historie med dyr, så derfor er det vigtigt, at du giver dit dyr noget, som det virkelig kan leve på.

Du kan altid prøve til med noget forskelligt foder, og se hvad dit dyr kan lide

Dyr har lige som mennesker nogle gange præferencer, når det kommer til mad. Eksempelvis kender de fleste jo historien om katten, som godt kan lide kartofler og lignende fortællinger. Men man behøver altså ikke at kende særligt mange forskellige katte for at vide, at det på ingen måde gælder for alle katte. Så derfor kan du altså ikke være sikker på, at din kat eller hund kan lide det mad, som du har købt. Men hvis du ved at det er høj kvalitet som Hills foder, så kan du altid prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *