Derfor skal du vælge kornfrit hundefoder

Kornfrit hundefoder er, så at sige, det næste punkt i frygten for gluten. Det har nemlig vist sig at flere hunde også har udviklet en mild form for glutenallergi, da dette ikke før har været en del af deres naturlige kost. Normalt hundefoder er lavet af et blandingsprodukt, som blandt andet har brugt små mængder kornprodukter for at give hunden kulhydrater, samt gøre produktet mere energi-indeholdigt og dermed billigere. Problemet ligger blot i at hundens fordøjelse, som nævnt, ikke er vant til så store mængder korn. Derfor har flere mærker skiftet til kornfrit hundefoder, og de fleste der har skiftet mener også, at deres hund har taget godt imod skiftet.

Kornfrit hundefoder kan bl.a. fås i denne webshop.

Kornfrit hundefoder kan, som så meget andet hundefoder, fås i mange forskellige afskygninger, og den eneste egentlig ændring ligger i kornet. Dog er der flere af de ændrede mærker, som har taget problemstillingen op og sat den på en spids. Vi er mere opmærksomme på det mad vi selv spiser, og det samme gælder for vores kæledyr, som vi selvfølgelig også kun ønsker det bedste for. Derfor er der generelt kommet et større fokus på hundefoder, og kvaliteten deraf. Derfor ser man produkter som Orijen, som har produceret en række af foder og godbidder, der for det første består 80 % af kød. Dertil kommer at kødet kommer fra fritgående og vildt fange dyr, og alle råvarerne er så friske som de nu kan være. For stadig at få en hvis mængde fibre i kosten er kornplanterne erstattet med havplanter, som samtidig har en masse andre gode egenskaber for dyrene. Kornfrit hundefoder er specielt skabt til dem, som gerne giver lidt ekstra for deres hund og mener, den skal have gode vilkår, gennem en sundere kost.

Man skal selvfølgelig også tænke over, at for de hunde, som ikke er allergiske, kan det stadig have en mindre effekt når de indtager andet end kornfrit hundefoder, men det er ikke alle som reagerer på det, og dermed strengt taget behøver ændringen. Kornfrit hundefoder er en anelse dyrere, men problemet med allergi og dyr, er at de kan have sværere ved at fortælle, hvad de mener der er galt, og det er derfor svært at opdage om hunden er allergisk overfor gluten, eller den blot har spist noget ude i naturen, som den ikke kunne holde til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *