Cannabisolie er et godt alternativ

Cannabisolie kan benyttes til så mange forskellige ting. Det er en olie der er udvundet fra cannabisplanten og er et fantastisk brugbart stof til rigtig mange forskellige ting. Blandt andet er olien kendt for at have fortræffelige evner indenfor medicinsk brug, både til kræft og sklerose og cannabisolie er kendt for at have minimale bivirkninger, sammenlignet med almen medicin. Cannabisolie findes i mange forskellige former og er en olie der kan benyttes, som sagt, medicinsk, men også til hudpleje mv. Udover disse alvorlige sygdomme som kræft og sklerose kan cannabisolien også benyttes til medicinering af gigt, kvalme, angst, opkast og meget andet og utrolig mange gode egenskaber. Man skal være opmærksom på at dosere og indtage cannabisolien korrekt og følge alle forholdsregler der er skrevet angående cannabisolie. Der er nemlig få former der er lovlige i Danmark. En fantastisk alternativ til almen medicin!

cannabis udstyr

Mange forskellige typer cannabisolie

Det er vigtigt at skelne mellem cannabisolie og hampfrøolie, som oftest bruges til madlavning. Der er stor forskel på disse to og begge er lovlige i Danmark. Dog skal man være opmærksom på om hvilken slags cannabisolie an benytter, da det ikke er alle slags der er lovlige i Danmark. Der er flere forskellige slags cannabisolie og disse har samtidig forskellige former for udseende. De kan både fås som tykke gyldne masser, men også tyndere dråber. Man bør ikke misforstå eller være nervøs for indholdet af THC i cannabisolien, som er det stof der kan have en euforiserende effekt. Dog er alt med måde og man bør derfor benytte alt med omtanke. I cannabisolien udtrækkes CBD fra cannabisplanten som er det eneste der er helt lovligt i Danmark. Derfor kan man kun købe denne slags cannabisolie i Danmark. Cannabisolien udvindes på en speciel måde gennem dampe og ekstrakten fra cannabisplanten udtrækkes og fortyndes derefter til den perfekte konsistens til enten glasflasker eller sprøjter.

Dosering og indtagelse af cannabisolie

Cannabisolie kan indtages på mange forskellige måder. Da man kan købe cannabisolien både i flasker eller sprøjter er der flere måder man kan indtage olien på. De fleste lægger dråberne under tungen og derfor indtages det igennem munden. Hvis man indtager meget kan man indtage det sammen med noget spiseligt, da smagen også kan være utrolig ubehagelig for de fleste. Men dette skal man være påpasselig med, da effekten af cannabisolien kan formindskes, hvis der indtages mad eller drikke indenfor et kvarter eller mindre efter indtagelsen. I begyndelsen kan man starte med at dosere cannabisolien til en dråbe om dagen og derfor ikke være i fare for overdosering. Det kan nemlig være farligt med forkert dosering, afhængig af hvilken anden slags medicin man eventuelt indtager, eller det kan komme an på hvad man fejler og ens tidligere erfaringer. Sundhedsstyrelsen eller Kræftens Bekæmpelsen mener endnu ikke at cannabisprodukter og herunder cannabisolie bør legaliseres. Denne debat er kompleks, da det euforiserende stof THC i cannabisolien er til diskussion og der er mange forskellige meninger omkring cannabisolien, dens virkning og ikke mindst dens bivirkninger.

Læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *